Consultă lista din subsol pentru discountul oferit.

Spațiul Restaurantului “Belvedere“ a fost conceput pentru a vã oferi o imagine panoramicã asupra Brașovului Vechi și Nou, atât la prânz, la lumina intensã a zilei, cât și la o cinã la luminile feerice ale orașului.
Decorul interior, contemporan, elegant, feeric ne invitã sã visãm și sã evadãm.
Restaurantul “Belvedere“ Brașov are dorințã sã fie unic, prin cea mai frumoasã locație din Brașov, și mai ales prin bucãtãria elaboratã, frumoasã, plinã de pasiune și nu în ultimul rând, accesibilã.
Vã propunem sã o savuraþi acompaniatã de cele mai fine bãuturi, cele mai alese vinuri ºi întotdeauna de o muzicã de calitate.
Delicii culinare la înãlțime :
Uneori simți nevoia de un rãsfãț, simþi nevoia sã fii înconjurat de eleganțã, sã mãnânci ceva mai altfel, mai special. Ce sã faci? Vii la Restaurant Belvedere, unde cu siguranțã vei avea o experienþã cu totul și cu totul aparte, de la peisajul minunat, pânã la servirea ireproșabilã. Ca sã nu te plictisești de același preparate, Restaurant Belvedere își schimbã meniul o datã la trei luni. Toate specialitãțile din meniu sunt creație proprie ale maestrului bucãtar Ioan Florescu, câștigãtor al multor concursuri de artã culinarã. Experiența și talentul bucãtarului își spun cuvântul, dovadã fiind minunãțiile pe care acesta le creeazã în bucãtãrie. Dacã vrei sã fii surprins, poți comanda surpriza bucãtarului: decizi ce tip de carne dorești, iar bucãtarul va face un preparat care nu se aflã în meniu, special pentru tine.
FACEBOOK
Tel: 0268 415 575
www.restaurantbelvedere.ro
E-mail: office@hotelbelvederebv.ro