Discountul oferit este:
-2% și se aplică direct pe factura produselor alimentare și nealimentare, achiziționate de către persoanele juridice, precum și pe factura aferentă achizițiilor private efectuate de către persoanele fizice deținătoare de legitimație Selgros pe același număr de client al unei persoane juridice. Pentru a beneficia de discountul oferit este necesar să solicitați pe mailul contact@partenerii.ro o adeverință din care sa reiese că sunteți membru activ al cardului virtual PARTENERII, iar cu ajutorul căreia, împreună cu actul de identitate, veți putea solicita și obține în magazinul Selgros Craiova, cardul Selgros cu discountul aferent valabil in orice magazin Selgros din țară. 
Sunt exceptate de la aplicarea discountului:
-articolele din revista Selgros
-zahăr
-ulei de floarea soarelui
-articole din tutun
-ambalajul returnabil
Pe factură veți identifica articolele care beneficiază de discountul de 2%, acestea fiind evidențiate cu litera "R" înaintea codului de articol. Articolele care nu sunt precedate de litera "R" se încadrează înntr-una din categoriile exceptate, enumerate mai sus.
Sortimentul standard al magazinelor Selgros din România include un numãr de circa 41.000 de produse alimentare si nealimentare. Cumpãrãturile fãcute la Selgros sunt ca o plimbare agreabilã,rapidã si profitabilã, datoritã organizãrii articolelor pe grupe de marfã si dispunerii lor în raioane.

www.selgros.ro
Tel:0251 305 000
FACEBOOK