Discountul oferit este:

-15% din contravaloarea serviciilor contractate prin intermediul site-ului www.hosting.amcwebsoft.ro și anume: înregistrare domenii web, găzduire (hosting) shared, reseller hosting, găzduire pe servere VPS, extraopțiune IP dedicat, extraopțiune certificat SSL

Suntem o echipa de web developers specializati in realizare site-uri si aplicatii web cu orice grad de complexitate. Creare site-uri, realizare magazine online, creare CRM-uri, realizare aplicatii web, realizare aplicatii pentru mobil.

Servicii oferite de AMC WEBSOFT:
Inregistrare domenii web, Gazduire (hosting) Shared, Reseller Hosting, Gazduire pe servere VPS, Extraoptiune IP dedicat, Extraoptiune certificat SSL

Totul intr-un singur loc, tot ce ai nevoie pentru a incepe, gazdui si gestiona site-ul si pentru a-i asigura o crestere rapida. Web hosting nelimitat si necontorizat, cu o capacitate de stocare perfecta pentru planurile tale.

Inregistrare domeniu web
Domeniul web inregistrat poate fi folosit atat pentru site cat si pentru adrese de e-mail. Numele de domenii sunt folosite pentru a identifica mai usor o pagina web sau o adresa IP. Alege un nume unic, simplu si usor de memorat de catre vizitatori.

Gazduire
Va oferim gazduire pe servere noi, de mare viteza, performante, optimizate si securizate la preturi foarte bune.
Gazduirea web e necesara in cazul in care informatia se doreste a fi raspandita. Cu alte cuvinte, pentru ca un site sa fie la dispozitie oriunde si oricand trebuie ca serverul pe care este copiat sa stea in permanenta conectat la internet.

Securitate garantata impotriva atacurilor DDOS, Malware, Injection
Oferim servicii care sunt protejate impotriva atacurilor DDos/Dos, Flood, Spam sau Virusi. Serverele noastre sunt intretinute si actualizate constant astfel incat sa beneficieze de cele mai noi tehnologii si, implicit de o fiabilitate crescuta. Noi stim cat de important este ca datele dumneavoastra sa fie in siguranta, de aceea securitatea este prioritatea noastra.

Fiecare pachet de hosting include:
cPanel – Cea mai populara platforma de administrare a site-urilor
Cloudlinux – Avand resursele izonalte(CPU, RAM si Disk IO), site-ul tau functioneaza perfect
PHP Selector – Versiunea de php se poate seta cu usurita din cPanel (5x-7x)
CageFS – Un sistem virtualizat ce impiedica un numar mare de atacuri, informatiile tale fiind mereu securizate
LiteSpeed – Reduce timpul de incarcare, oferind performante superioare

Certificat SSL
Certificatul SSL este un document electronic care autentifica identitatea site-ului si cripteaza datele transmise intre browser-ul web al vizitatorului si serverul web. SSL provine de la Secure Sockets Layer si reprezinta cea mai simpla si rapida metoda de securizare a site-ului.

IP dedicat
Adresa IP dedicat este denumita si IP static deoarece nu se schimba in timp, ceea ce inseamna ca nici un alt website are din tot Internetul nu mai are acelasi IP. Indiferent ca tastezi denumirea site-ului sau adresa IP, vei ajunge in acelasi loc. Este recomandat in special pentru domeniile care au si adrese de e-mail.

Site web: www.hosting.amcwebsoft.ro și www.amcwebsoft.ro

FACEBOOK

Tel: 0722489174

e-mail: contact@amcwebsoft.ro

Adresa: str. Imparatul Traian, nr. 2, et. 2. Craiova