Discountul oferit este:

-15% din contravaloarea serviciilor de marketing

EVOBRAND este prima agenție de comunicare, consultanță și publicitate full-service din Craiova și Oltenia, ce inițiază și gestionează evenimente și campanii de promovare pe toate canalele, la nivel local și național, oferind cele mai noi concepte și soluții creative de implementare a acestora.

Suntem o agenție inovativă și orientată către rezultatele ce dau prestigiul unui brand.

Clienților care vin să le facem un ad de presă, noi le dăm o campanie integrată, celor care vor un spot noi le facem și un viral și tot asa. Pentru că lucrurile trebuie făcute bine. Pentru că întotdeauna se poate face mai mult și mai bine. Pentru că întotdeauna de azi până mâine se mai poate învata înca ceva.

De aceea, suntem pregătiți să oferim clienților noștri servicii integrate de comunicare, de la strategie de brand și creație până la producție sau dezvoltare, implementare și chiar divizii separate de branding, digital, BTL și media.

Vă așteptăm la o cafea, să facem planuri optimiste de viitor, în care imposibilul o să devină posibil. E simplu…Cei mai buni îi aleg pe cei buni. Ne place să evoluăm continuu.

De aceea suntem EVOBRAND.

Facebook

Instagram

www.evobrand.ro

Tel: 0723660475

e-mail: office@evobrand.ro