Cardul PARTENERII face parte dintr-o Asociatie nonprofit , înfințata prin sentința civilă definitivă nr. 1293/2020, pronunțată de Judecatoria Craiova in dosarul nr. 20264/215/2020.
Asociația este înscrisă sub nr. 48/09.11.2020 in Registrul ONG ținut de Judecătoria Craiova și urmărește desfășurarea unor activitați de interes general, sau in interesul unor colectivitați.
Asociația este interesată sa satisfacă interesele membrilor oferind cele mai bune servicii adaptate tendintelor actuale, precum si o actualizare permanenta a acestora. Formarea unei comunitați bazată pe încredere, seriozitate si avantaje. Totodata, sprijinirea membrilor in găsirea celor mai avantajoase prețuri pliate pe necesitățile fiecăruia.
Cardul virtual PARETENERII ofera discounturi in urma negocierilor făcute cu partenerii asociatiei nonprofit, posibilitatea de a beneficia de bunuri și servicii la cele mai mici preturi de pe piață, exclusive membrilor. De asemenea, ofertele sunt obținute in urma negocierilor directe cu producatorii.
În vederea realizarii obiectivelor, scopurilor și prezentarii beneficiilor am realizat o aplicatie web unde poti gasi toate firmele partenere cu serviciile si preturile speciale.
In vederea realizarii obiectivelor si scopurilor pentru care este constituita, asociația, a încheiat deja si are in vedere încheiera unor contracte, parteneriate etc. cu entități publice sau private, din țară și din străinătate, care își desfăsoara activitatea conform legislației in vigoare.